ПОЖАР ВО АТИНА: Жителите во паника

од Stefanija Kuzmanovska

На социјалните мрежи се појавија снимки од огромен пожар во Атина.

Граѓаните се загрижени, во коментарите на социјалните мрежи пишуваат дека блиските куќи биле во опасност, како и дека местото е во вонредна состојба.

– Пожарот беше многу голем, мислам дека велат дека го изгаснале- пишува во еден од коментарите на исплашените жители.

Слични содржини