Свечено отворање на новиот објект наменет за Министерството за политички систем

Денес свечено ќе биде отворен објектот во кој ќе биде сместено Министерството за политички систем и односи со заедниците, информираат од таму.

Истото е закажано за 12 часот на пладне, а на овој настан според најавите ќе учествува и премиерот, Зоран Заев.

Инаку, новиот објект на Министерството се наоѓа пред влезот од подземната гаража на Македонскиот народен театар.

Слични содржини