Актуелно
Почетна / TOP NEWS / Цела Србија го чекаше новиот настап на убавата наставничка (ВИДЕО)

Цела Србија го чекаше новиот настап на убавата наставничка (ВИДЕО)

Наставничката по ликовна уметност Александра Павловиќ, која предава настава од далечина на каналите РТС за четврто одделение, е девојката за која зборува цела Србија.

Убавата наставничка го привлече вниманието на многумина, а денеска таа предаваше математика.

 

loading...