Вељко „лут“ на Цеца: Жељко кога ќе се врати од кај неа е невозможен!

од Stefanija Kuzmanovska
469 прегледи

Вељко Ражнатовиќ отсекогаш имал само пофални зборови за својата мајка. Додека сама го воспитуваше него и Анастасија, Цеца на секој начин се обидувала да ги изведе на вистинскиот пат, а за да успее во тоа, не можела баш да биде попустлива. Но, кога станува збор за внукот Жељко, работите се поинакви.

– Цеца е многу грижлива, го размази Жељко, за разлика од Богдана и јас, кои сме малку построги. Го испраќаме кај мајка ми два дена и тој се враќа невозможен. Таа го размази во се. Не беше толку попустлива кон мене – открил Вељко за „Рink.rs“.

На прашањето за можно проширување на семејството со Богдана, тој рече:

– Работиме на тоа, нема запирање. Би сакал да имам пет или шест деца. Сите Срби треба да работат на зголемување на наталитетот, за да не има што е можно повеќе, да не исчезнеме како нација.

Слични содржини