Зибери: Ќерка ми како лекар вработен во примарното здравство ја прими вакцината против ковид 19  

од Берта Китинска

На социјалните мрежи беше објавена вест дека ќерката на народниот правобранител Насер Зибери, добила приоритет за да ја прими вакцината против ковид 19.

-Мојата ќерка Руфије Зибери работи како лекар во примарното здравство. Како и сите други здравствени лица и таа доби термин за да ја прими вакцината против ковид 19.Не ја гледам потребата некој да објавува вакви информации, вели во изјавата за „Локално“, омбудсманот Насер Зибери.

 

 

Слични содржини