Анастасија ја пофали Богдана: Золва каква што секоја снаа посакува

од Elena Daskalova

Анастасија Ражнатовиќ е пресреќна што терминот за породување на нејзината снаа Богдана се наближува и што ќе стане тетка.

Младата пејачка откри дека снаата воопшто не е напорна трудница и дека многу се гордее со неа.

„Таа како да не е бремена. Не е од оние трудници кои само се жалат или бараат нешто“, рече Анастасија.

Таа открива и дека уште не купува ништо за внукот, но и покрај тоа е пресреќна и едвај чека да стане тетка.

Слични содржини