Дел од општина Карпош без вода за пиење

од Nikola Popovski

ЈП „Водовод и канализација“, информира дека поради технички зафати жителите во дел oд општината Карпош Скопје ќе немаат вода за пиење во одреден дел од денот.

-Ве известуваме дека на ден 01.07.2022 поради изведување на водоводен приклучок ф-100мм на ул. Козле 3/33, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Козле –крак 3. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со работните активности, велат од „Водовод“.

Слични содржини