Дојави за бомби во училишта во Белград

од Stefanija Kuzmanovska

Дојави за бомби пристигнале во три основни училишта во Белград, пренесоа српските медиуми.

Родителите биле известени да ги земат своите деца кои чекаат во училишниот двор.

Полицијата излегла на терен.

Пристигнале и припадници на Одделението за вонредни состојби на српското МВР.

Слични содржини