Ејми Вајнхаус ќе добие споменик во Белград

од Vladimir Zorba

БЕЛГРАД ќе објави меѓународен конкурс за идејно решение на споменик на Ејми Вајнхаус на местото каде го одржа својот последен концерт, тврди заменик-градоначалникот Горан Весиќ.

Тој на својот Фејсбук профил потсети дека на денешен ден, пред точно десет години, Ејми Вајнхаус го одржа последниот концерт од својот живот во Долниот град на белградската тврдина.

Слични содржини