Актуелно
Почетна / Актуелно / Фатени потпалувачи на отпад кај Смилковци

Фатени потпалувачи на отпад кај Смилковци

Дежурните екипи на Инспекторатот на Град Скопје лоцираа запалено диво сметлиште помеѓу селата Смилковци и Стајковци на лице место не се затекнати сторители.

Повикани се против пожарни возила од Пожарна Скопје.

loading...