Ги обработува фотографиите па себе си се нарекува германската Ким Кардашијан

Германскиот модел и актерка Метиша Шаефер се прослави под надимакот „германска Ким Кардашијан“.Со помош на пластични операции, шминка, облекувањето и фотошоп, таа се потрудила нејзината сличност со реалити ѕвездата да биде што по изразена.

Засега, таа не е подготвена за некоја поголема трансофрмација, а на Инстаграм толку многу ги обработува фотографиите, што не личи на себе во реалноста.

Метиша, телевизиската публика ја гледала во „Bood Fleast“ и „WAGS Miami“. Таа гостувала во многу ТВ емисии во Гереманија пред да се пресели во САД. Исто така, во Германија била многу успешна во улогата на ТВ водителка.

Слични содржини