ЈСП: Во понделник јавниот сообраќај по неделен возен ред

од Берта Китинска

ЈСП  информира дека во понеделник, (12.10.2020 год) поради државниот празник 11 Октомври-Ден на народното востание, автобусите од јавниот превоз ќе сообраќаат по неделен, зимен возен ред.

Дежурни ќе бидат три билетарници, билетарниците на Транспортен центар и Зелено пазарче кои ќе работат од 7 до 19.30 часот, а отворена од 7 до 13 часот ќе биде билетарницата во Ѓорче Петров.

Слични содржини