Како се движат индустриските зони? Денес не очекува презентација во Владата

Денес Владата на онлајн прес конференција ќе ги презентира, Анализата за економските активности во технолошко индустриските развојни зони во 2020 година и влијанието на ковид-пандемијата.

Директорот на Дирекцијата на технолошко индустриските развојни зонри (ДТИРЗ) Јован Деспотовски на прес-конференцијата ќе презентира и детали за новиот инструмент за креирање работни места

Слични содржини