Од СЈО најава за обзнанување нов случај, за осомничени тројца врвни политичари

од Vladimir Zorba
.

Засега не се открива на што прецизно се однесува оваа нова истрага на СЈО, но извесно е дека во овој предмет како осомничени ќе се појават тројца политичари, со битни позиции на одлучување.

СЈО досега отвори пет истражни постапки.

Слични содржини