Пукање во Небраска: Жителите советувани да не изелгуваат на улица

од Stefanija Kuzmanovska

На жителите на локалната заедница Јуниата, која се наоѓа шест километри западно од Хестингс во Небраска, им беше кажано да не излегуваат на улица поради пукање.

Исто така, им било советувано доколку се на улица да се засолнат поради опасност.

Слични содржини