Актуелно
Почетна / Локално / Слониците Дуња и Даела добија интересна егзотична ужинка (ФОТО)

Слониците Дуња и Даела добија интересна егзотична ужинка (ФОТО)

Слониците Дуња и Даела од скопската зоолошка градина денеска добија интересна егзотична ужинка.

Хавајска салата беше подготвена од едукатор Војо Иванов.

loading...