Актуелно
Почетна / Архива на ознаки:

Архива на ознаки:

Петровска: Владеењето на ВМРО-ДПМНЕ во Битола беше црно владеење

ВМРО-ДПМНЕ ја остави Општина Битола со премногу кал, нивното владеење е црно владеење за Битола. За 12 години ни ја осакатија Битола, но ви ветувам дека ќе ја покриеме нивната кал во секое сокаче, истакна градоначалничката на Битола, Наташа Петровска на граѓанската трибина на СДСМ „На прав пат“. „Офицерскиот дом …

Повеќе