Во Хрватска падна првиот снег (ВИДЕО)

од Milan1

Во Хрватска оваа зима падна првиот обилен снег.

Снег паѓа и на Сљеме и Платак. На социјалните мрежи веќе се појавија снимки и фотографии од „белата покривка“.

Слични содржини