Папараците успеаја да ги фатат на едно место топ-моделот Џиџи и Бела Адид, заедно со нивната мајка Јоланда, која исто така била дел од големата модна сцена.

Трите се вечераа заедно во њујоршкиот ресторан Noble, каде баш трачарелена женските теми речиси два часа.

За семејната вечера Бела е облчена целосно во црно, додека Џиџи и мама се во  фармерки. Треба да се напомене дека Јоланда изгледа шик со црно палто, во споредба со црниот џемпер на Џиџи.

Модните генијалци пак коментираат дека мајката по ништо не отстапува на своите ќерки во однос на својата фигура и изгледа совршено за своите 53 години.