Брачен пар од Хрватска снима порно филмови, ги продаваат на странци и одлично заработуваат

од Aleksandar Petrovski

Брачна двојка од Хрватска снима домашно порно и им го продава на странци и велат дека заработуваат одлично. Важно е да се напомене дека и двајцата се вработени и кога не снимаат порно, тие работат сосема обични работи.

Ќе дојдеш од таму, ќе ти направам кадар на нозете … И тогаш го кревам кадарот, го гушкаш, го јавнуваш малку како да се бакнуваш … И тогаш сакам да и ја подигнеш кошулата. Ја креваш нејзината маица нагоре, а потоа сакам да го буткаш палецот меѓу нејзините панталони и гаќички и да ја спуштиш за да ја видам чипката… “, дава еден од главните актери во оваа приказна упатства за сетот.

Тие се аматери во сето ова, но се грижат сетот на кој го снимаат да изгледа професионално. Тие понекогаш самите го прават сценариото, некогаш на барање на оние што порачуваат порно и наплатуваат за тоа. Тие се свесни дека не секој може да се справи со ова, а нивните клиенти се претежно од странство.

Сè започнало кога двајцата имале голема желба да ги сменат партнерите. Значи, во нивниот случај, тоа не беше измама затоа што тие се согласија така. Тие се среќаваат со луѓе со исти интереси преку социјалните мрежи, каде што дури и оние кои навидум живеат мирен и семеен живот, но во реалноста се поинакви.

– Луѓето кои се со брачен статус сакаат да се впуштат во авантури, а нивниот партнер да го знае тоа. Јас започнувам тука со отворен разговор. Од моја страна, сè е отворено. Мојот сопруг знае каде сум, со кого сум и што правам. „Би било одлично и вашата жена да го знае тоа“, но тоа не секогаш наоѓа плодна почва – вели соговорникот.

Тие не се сметаат себеси за перверзни, туку велат дека се токму спротивното.

loading...

Слични содржини