Гостин на свадба во БИХ намерно ја сруши тортата, изненади реакцијата на младенците (ВИДЕО)

од Aleksandar Petrovski

Видеото од венчавката од Љубушки во БиХ го обиколи регионот поради гостин на свадбата кој ја фрли тортата на младенците на подот.

Видеото објавено од група од Мостар покажува како гостин фрла свадбена торта на подот, која младенците сè уште не успеале да ја исечат.

Во моментот кога келнерот ја донел количката со тортата пред младенците, еден од гостите на свадбата се приближил и со сите сили го превртел послужавникот, а тортата потоа летала на другиот крај од ходникот.
Невестата замрзна за момент, но не реагираше бурно, а додека гостите продолжија да се радуваат и да пеат заедно со младоженецот, се верува дека ова е „трик“, и дека гостинот фрлил лажна торта и дека вистинската пристигнала наскоро.

loading...

Слични содржини