Кога не вози кола со кренати нозе тогаш ја турка и измамува воздишки кај машката популација (ВИДЕО)

од Aleksandar Petrovski

Деми Багби е вистинска ѕвезда на социјалните мрежи, како поради нејзиниот стас така и поради чудата што ги изведува.

@demibagby

I don’t regret this thing at all 😂 @gymshark

♬ just did a good thing – lucaselvis

На нејзините социјални мрежи често може да видите различните акробации што ги прави, но сега таа одлучи да го вози автомобилот на необичен начин, а потоа и со рака да го истурка и со тоа да фрли во транс голем дел од машката популација.

@demibagby

“I dare you to push the car across the intersection before the light turns red”

♬ original sound – Demi Bagby

Слични содржини