РАСКИНУВАЊЕ НА ВЕКОТ ВО СРБИЈА: Сите ја гледаат оваа преписка и не може да поверуваат (ФОТО)

од Aleksandar Petrovski

Од кога постои светот, луѓето ги раскинаа своите љубовни врски. Единственото прашање е како ќе заврши, со какви зборови и емоции.

Во модерно време, стана популарно да се прекине емотивната врска преку пораки на мобилен телефон.

Еден од најекстремните примери на оваа практика е забележан во Србија, кога извесна дама ја раскинала врската со извесен Душко.

– Душко, бев на литургија утрово и сфатив дека морам да те напуштам. Ја прочистив душата и сфатив дека веќе не оди. Не ми се јавувај повеќе – напиша таа.

Оставениот Душко имаше само едно прашање на ова:

– Дали мојот полнач е кај тебе?

Слични содржини