Мажите искрено открија: Еве што значи жената да е „добра во кревет“

од Aleksandar Petrovski

Дали сакате да знаете што ја прави жената добра во сексот? Не грижете се, тоа не е само нејзиното искуство и вештини, туку станува збор за некои сосема различни фактори. Девет мажи за Космополитен открија што им значи дека жената е добра во сексот, а одговорите може да ве изненадат.

Ентузијазам

„Ентузијазмот е клучен. Иако би додал дека добрите орални вештини се секогаш огромен бонус. Исто така дека тие се авантуристи со својата сексуалност, односно дека можат отворено да разговараат со нив за своите желби и фантазии, така што и двајцата ќе се чувствуваме безбедни и прифатени. Но, клучната работа е ентузијазмот “.

Хемија

„Нејзината хемија со мене. Најдобриот секс што го имав беше со жени кои најмногу сакаа секс и беа водени од страсти. Мажите, како и жените, сакаат да бидат пожелни. Кога една жена ќе ми шепне во увото и ќе ми каже колку ме сака и колку сум привлечен за неа, тогаш тоа е најдобриот секс што ќе го имам. Исто така, ќе и дадам повеќе во исто време “.

Милување по секс

„Кога тој ќе ми даде знаци на уживање во моето тело, без разлика дали ми го кажува тоа или физички ми покажува. Ако подоцна сака да го галат, секогаш е неверојатно “.

Комуникација

„Секој е различен. Се додека имате секс, треба да бидете отворени и да комуницирате едни со други. И секогаш е добро да кажете што ви одговара за време на сексот”.

Отвореност

„Кога е отворена со своите сексуални желби и кон она што и дава добро чувство“.

Без осуда

„Сексуална компатибилност. Имам неколку фетиши и сакам да најдам девојка која е барем отворена за истражување, дури и ако никогаш не го сториме тоа. Се работи за чувство на удобност во спалната соба, без страв од осуда. Исто така, најсекси нешто она што жената може да го има во кревет е самодоверба “. Креативност
„Мојата сопруга ги фаќа моите знаци на моите омилени работи и многу добро се справува со нив. Таа знае дека го сакам нејзиниот задник, па затоа ќе постави огледало за да можам да ја гледам додека имаме секс. Таа е неверојатна, креативна и внимателна.”

Удобност

„Кога жената е целосно пријатно истражување на сите аспекти на сексот и физичкото задоволство, тоа е неверојатно искуство. Важно е успешно да се комуницира “.

Слични содржини