На оваа слика има 27 филмови: Можете ли да ги најдете сите?

од Elena Daskalova

Интересен предизвик кружи на социјалните мрежи, овојпат фотографија која наликува на сцена од „Форест Гамп“, но на која се вешто скриени 27 филмови.

Можете ли да ги пронајдете сите? Внимавајте на деталите и ситниците на фотографијата.

Слични содржини