„Никој не може да влезе во продавницата без маска, дури ни Вучиќ“

од Aleksandar Petrovski

Фотографијата од еден локален супермаркет во Србија што се шири на социјалните мрежи ја насмеа јавноста во таа земја.

„Никој не може да влезе во продавницата без маска! Ниту А. Вучиќ “, се вели кратко и јасно на натписот пред локална продавница.

Натписот е таму, пред се заради муштериите кои секојдневно кружат низ продавницата. Тој сугерира дека почитувањето на мерките на претпазливост е задолжително, односно никој не може да влезе во продавницата без маска.

Слични содржини