Оваа поранешна манекенка е сопруга на Мајкл Џордан

од Stefanija Kuzmanovska

Заедно со кошарката оди и неговото име, тој е неизбежен дел од спортската историја. Додека играше професионално на паркетот, тој собори рекорд по рекорд. Приватно, Мајкл Џордан пишува лична приказна, во која неговата сопруга Ивет Џордан и неговите деца заземаат централно место.

Поранешната манекенка и легендата на кошарката се венчаа во 2014 година, а тие се забавувале пет години пред бракот.


Познатиот пар ги доби близначките Викторија и Џазбел пред три години. Нивната љубовна приказна е како бајка.

Извор близок до Џордан за „Пипл“ изјави пред две години дека Мајкл ги исполнува сите желби на неговата втора сопруга.

Слични содржини