Пановски за „Локално“: Јас и градоначалник како магаре и музика

од Берта Китинска

Во медиумите беше објавена информација дека како потенцијални кандидати во трката за избор на скопски градоначалник влегуваат Петре  Шилегов, Коце Трајановски, Софија Куновска, Трифун Костовски, Никола Пановски и пејачот Бени Шаќири.

Доктор Пановски во изјава за „Локално“ вели дека не би прифатил да биде кандидат за градоначалник на Град Скопје.

“Не, јас и градоначалник како магаре и музика. Никој не ме консултирал. Не би прифатил секако, право е на партиите да си прават анкети, па врз основа на резултатите потоа да понудат кандидатура. Еве јас однапред се откажувам од потенцијална кандидатура“, вели  Пановски.

Б.М.

Слични содржини