Пипа Мидлтон на плажа: Сите воздивнуваат на нејзиното неверојатно тело

Семејството Мидлтон ужива на семејниот одмор во Сент Бартс. Џејмс Мидлтон ја донел својата вереница да се дружи со неговата

мајка Керол.

Неговата сестра Пипа за тоа време ја покажа својата неверојатна фигура во дводелното сиво бикини. Таа на семејниот одмор ги понела својот син и сопруг, а никој не може ниту да замисли дека дека неодамна се породила.

Таа уживала во денот на плажа и сонце додека минувачите гледале во нејзините затегнати стомачни мускули.

На семејството Мидлтон им недостигаше само Кејт, која празниците ги поминува во Англија со кралското семејство.

Слични содржини