Прва снимка на која се гледа трудничкиот стомак на Богдана (ВИДЕО)

од Elena Daskalova
475 прегледи

Вељко Ражнатовиќ често објавува фотографии и видеа од Богдана, но овојпат за првпат се познава нејзиниот труднички стомак.

Таа била во кујната и подготвувала пилешко месо, додека Вељко ја снимал. Она што многумина веднаш го забележаа е дека веќе бременоста е видлива.

Слични содржини