Три хороскопски знаци кои најмногу изневеруваат на ергенските и моминските забави

од Stefanija Kuzmanovska

При организирањето на ергенските и моминските забави се одлучува дали тоа ќе биде помирна опција или нешто налик одење во клуб, изнајмување простор и слично, а често на овие прослави се случува нешто за кое другата страна не треба да знае, како на пример – неверство.

Овие хороскопски знаци најмногу изневеруваат на ергенските и моминските забави:

Рак
Раковите се најпопуларните изневерувачи со 79,3 отсто од испитаниците кои признале дека ги изневерувале своите партнери на ергенски/миергенски забави (36,5 отсто од нив се мажи, 42,8 отсто жени).

Некои можеби ќе бидат изненадени со оглед на тоа што Ракот се смета за емотивен знак, но запомнете дека овој воден знак со кој управува Месечината е познат како лош во границите на нормала. Лесно ги поколебаат чувствата, па може да се случи да го „измешаат“ својот партнер со друга личност.

Бик
Друг изненадувачки изневерувач е Бикот, кој се најде на второто место со 78,6% отсто од испитаниците кои признале дека изневерувале за време на нивниот ергенски/момински викенд. Иако традиционално знакот кој се поврзува со непоколебливата лојалност е тоа што тие ретко ја напуштаат куќата или дури имаат идеја да изневерат, кога ќе успеат да изневерат, тоа ги прави недвосмислено среќни и хедонистички наклонети.

Биковите се познати по тоа што остануваат во врски одржувајќи ги на стара слава, па ако имаат партнер и отидат на ергенска/моминска забава, на крајот може да го изневерат партнерот.

Вага
Вагите се лизгаат на третото место со 77,5 отсто од луѓето кои признале дека изневерувале на ергенски и момински забави. Ова рангирање е исто така шокантно бидејќи знакот Вага исто така претставува рамнотежа која се бори со тоа дали да го изневерува партнерот или не.

Третина од испитаниците родени во знакот на Вага признале дека нивниот партнер никогаш не дознал за нивното недолично однесување.

Слични содржини