Вељко откри каква трудница е Богдана: Ништо не му е тешко за неа

од Elena Daskalova
343 прегледи

Во своето прво интервју по свадбата, Вељко Ражнатовиќ открива каква трудница е неговата сопруга Богдана и како таа се чувствува.

„Па, јаде сè, малку сме лигави понекогаш, но тоа е нормално, хормони. Рано е да се подготвуваме, имаме многу браќа и сестри, сите се тука, имаме сè што треба, креветче, опремени сме“, изјавил тој.

На прашањето дали би излегол среде ноќ да купи нешто ако неговата сопруга побара, одговорил:

„Не, не ми е проблем, секогаш сум тука за неа. Немам трема, јас навистина едвај чекам да станам татко“, кажал тој.

Слични содржини