Во Портланд стриптизерки доставуваат храна за време на епидемијата (ФОТО)

од Aleksandar Petrovski

Вработените во стриптиз клубот „Среќен ѓавол“ (Lucky devil) во Портланд, американската сојузна држава Орегон, се прилагодија на новонастанатата ситуација така што го пренаменија локалот.

Наместо егзотичен танц во клубот, клиентите може да порачаат храна што ќе им биде доставена од стриптизерките до нивниот дом.

– Најважното нешто што го направивме е тоа што успеавме да ги задржиме сите вработени, изјави сопственикот на клубот, Шон Булден.

Исто така, додека луѓето ја подигнуваат својата нарачка можат да го следат танцот, но од дистанца.

Слични содржини