Актуелно
Почетна / (не)Секојдневно / Има 18 години и чека четврто дете: Објаснувањето ги шокира многумина

Има 18 години и чека четврто дете: Објаснувањето ги шокира многумина

Австриската јавност за Марсел дозна во 2015 година, кога тој имаше само 16 години. Неговата девојка тогаш остана бремена.

Тој сега има 18 години и го чека четврто дете, уште едно девојче, Ванеса. Кога го прашале зошто така се решил да биде татко на три деца ќерки и син на патот, Марсел рече дека неговиот пенис е премногу голем за кондом и намигна.

Ванеса рече дека неговата изјава била глупава и дека тој не мислелм така кога го добил првото дете, а неговата девојка тогаш имашее 25 и едно дете од првата врска.

Ако вака продолжи не се сомневаме дека за неколку години тој ќе биде во можност да направи цел фудбалски тим.