Почетна / (не)Секојдневно / (ФОТО) Иванка Трамп предмет на потсмев на социјалните мрежи

(ФОТО) Иванка Трамп предмет на потсмев на социјалните мрежи

Иванка Трамп беше дел од средбата во Белата куќа, сепак, многумина беа збунети од плочката со нејзиното име, која беше поставена на масата.

Се чини дека ниту надлежните во Белата куќа точно не знаеја како да ја потпишат, па за разлика од другите учесници, чие звање стоеше под имињата на плочките, под името на плочката на ќерката на американскиот претседател стоеше само Иванка Трамп.

Корисници на социјална мрежа ова го сфатијаа на различни начини. Некои коментираа дека таа не требало да се најде тука, додека други се пошегуваа на нејзина сметка.