Александра Грант: Кијану Ривс е мојата вечна инспирација

„Она што го сакам кај Киану е што нашата размена овозможува создавање нови патишта“, сподели таа со магазинот People

од Vladimir Zorba

На прашањето каков е нејзиниот професионален однос со познатиот актер Кијану Ривс, кој започна како пријателски и соработнички, дизајнерката Александра Грант се присети на моментот кога почувствувала креативна стагнација.

„Она што го сакам кај Кијану и нашата размена е тоа што се охрабруваме еден со друг да отвориме нови патишта. Да се ​​види како друга личност ги решава проблемите е инспиративно“, рече Грант за People.

Слични содржини