Димитриевски: Како најголем криминалец со ротации и сирени ме носеа на технички преглед

од Nikola Popovski

Како прво, никогаш не сум се шетал со претседателот на ОК на ВМРО-ДПМНЕ, а како второ, јас со тебе не сум рушел режим, затоа што тебе те немаше, вака актуелниот градонаачалник на Куманово, Максим Димитриевски му се обрати на кандидатот на СДСМ, Оливер Илиевски.

Во врска со инцидентот со затемните стакла на автомобилот што го изнајмил, тој наведе дека како најголем криминалец со ротации и сирени бил носен на технички преглед.

-Нема да му држам лекции на Илиевски за математика или општинскиот буџет. Сите улици кои што сум ги ветил ќе ги изградам. Куманово ќе добие многу урбани катчиња и паркови и веќе никогаш нема да има ка во градот, додаде Димитриевски.

Слични содржини