Др.Лазаров: После да нема плачки, ќе ги оставиме до 16ти да заразат се живо и диво (ФОТО)

од Берта Китинска

После да нема плачки, дали сте нормални 20тина тупанџии само има на видеото, и стотици гости, никаква заштита и мерки, језа ме фати, пишува на својот Фејсбук профил доктор Ненад Лазаров објавувајќи фотографија од свадба  на која се гледа како не се држи дистанца помеѓу гостите.

-И ќе ги оставиме до 16ти да дивеат и извадат све сељачко од себе,да заразат се живо и диво а после ние да гинеме зошто “тоа ни е работа”.Овакво предавство и саботажа на сопствен народ нема никаде!, пишува Лазаров.

Слични содржини