Елен низ излог влета во фризерски салон

од desk2

Она што најмалку го очекувате додека се потстрижувате на фризер е некое животно да упадне кршејќи го излогот.

Токму тоа се случи во срцето на Њујорк во фризерското студио Be.you.tiful Hair Salon лоцирано на Лонг Ајленд. Рогастото животно ги изваде од памет присутните, а сцената ја фати камерата во салонот.

Гостинката што седи на каучот пред излогот се здобила со повреди на главата бидејќи еленот ја потфати при упадот.

Слични содржини