Град Скопје: Во петок шалтерите за даноци нема да работат по 16:30 часот

од Nikola Popovski
Градот Скопје известува дека заради техничка поддршка и подобрување на системот за даноци на имот, на 12.02.2021 година (петок) шалтерите во бараката број 16 нема да работат во периодот од 16:30 до 19:30 часот.
Редовното работење на шалтерите за данок на имот ќе продолжи од понеделник, 15.02.2021 година“, велат од Градот.

Слични содржини