Хороскопски знаци кои ќе имаат најмногу среќа со парите во 2024 година

од Stefanija Kuzmanovska
353 прегледи

Поставеноста на планетите годинава може да донесе феноменален раст на приходите на овие хороскопски знаци:

Бик
За Бикот, цела 2024 година буквално ќе биде химна на просперитет и изобилство – планетата Голем Стелиус во Бик во април и мај, плус милионерскиот аспект во секторот финансии и кариера ќе им донесе голем напредок.

Ова особено се однесува на оние кои работат во областа на информатичките технологии и мрежи.

Јуни ќе биде „месец на парите“ за вас, како и периодот на спојување на Венера со Јупитер – од 25 до 28 мај.

Скорпија
Владетелот на финансискиот сектор Јупитер влегува во вашата куќа на капиталот и инвестициите – можете да добиете голема сума пари како инвестиција во вашиот бизнис.

Но, навистина големи пари ве очекуваат на Новата Месечина во Стрелец, која ќе се случи на први декември 2024 година. Тогаш можеби ќе имате нови приходи и нов начин на управување со вашите финансии.

Овен
„Најбогат“ и најплоден месец за Овенот ќе биде периодот кога вашата финансиска владетелка Венера ќе се поврзе со Јупитер – тоа е од 25 мај до 28 мај.

Но, всушност, во април ќе почувствувате дека имате нов готовински тек – затемнувањето на 8 април во вашиот знак ќе се случи истовремено со спојувањето на Венера, Меркур и Сонцето со јазолот на иднината – благодарение на вашиот личен проект, ќе имате голем раст на самодовербата и финансиите.

Слични содржини