„Јас не сум маче“: Комично појавување на адвокат на суд, а филтерот на Зум е виновен за сè (ВИДЕО)

од Nikola Popovski

Адвокат од Тексас неодамна случајно го остави вклучен филтерот за мачки за време на повик за видео-конференциски повик со судија. Дополнителен проблем е што тој не можела да ја исклучи оваа опција на кој било начин, па цело време се извинувал со глас во ликот на мачето.

Откога се појави коронавирусот, има сè повеќе грешки во деловните видео повици, бидејќи не секој лесно се адаптира на работата од дома и современите технологии. Меѓу нив е и несреќниот адвокат Род Понтон, кој се чини дека е засекогаш ќе остане запаметен како маче.

Како што се приклучил на повикот, на судијата Рој Фергусон му било јасно што се случува, пренесува Гардијан.

„Верувам дека вашиот филтер е вклучен. Можеби би сакале да го… “, се обидел судијата да ја реши оваа трагикомична сцена.

„Можеш ли да ме слушнете, судија?“, панично се огласил Понтон или подобро речено, мачето.

Свесен за својата ситуација, адвокатот се обидел да објасни, со сè потажен израз на лицето на мачето.

Слични содржини