Коневски: Мицкоски побрзо да оздрави, па да даде отчет за сработеното

од Vladimir Zorba

„Вонредниот конгрес ќе биде за Мицкоски да даде отчет пред луѓето кои го донесоа на чело на ВМРО-ДПМНЕ и му ја дадоа довербата во Валандово… Во моментов му посакуваме на Мицкоски побрзо да оздрави и да закрепне, и здрав и прав да дојде на конгресот и да даде отчет пред делегатите за тоа што го сработил последните четири години.“, сподели екс градоначалникот на Аеродром, Ивица Коневски кој е дел од Иницијативниот одбор за свикување вонреден конгрес на ВМРО-ДПМНЕ.

Иницијативниот одбор за свикување вонреден конгрес на ВМРО-ДПМНЕ закажа одржување конгрес на 28 март во Скопје.

loading...

Слични содржини