Куче влета на фудбалскиот натпревар меѓу Тиквеш – Шкупи (ФОТО)

од Vladimir Zorba

Куче влета на теренот на фудбалскиот натпревар меѓу Тиквеш и Шкупи кој се игра во Кавадарци и мирно си прошета низ тревникот.

Играта за момнет беше прекината, а коментаторот низ шега спомена дека можеби станува збор за маскота на клубот Тиквеш.

Слични содржини