Митко Јанчев: Дај боже сите да бидеме како Зоран Заев, флексибилни и да работиме (ВИДЕО)

од Aleksandar Petrovski

Градоначалникот на Кавадарци избран како кандидат на ВМРО-ДПМНЕ чиј член е се уште, на трибина зборува за лидери и кој е лидерот каков што сака да биде и тој лично.

„Дај боже сите да бидеме како Зоран Заев и да бидеме сите флексибилни и да можеме да работиме”, вели на трибината на која се надоврзува на предходни говорници кои коментираат колку биле добри Заев, Груевски и Мицкоски како лидери.

Јанчев бара неговиот став да не биде доживеан како неговата „лична партија” туку како негово лично мислење.

loading...

Слични содржини