Од надвор делува силно и остро: Овој хороскопски знак е еден од најосамените!

од Nikola Popovski

Секој хороскопски знак има карактеристики специфични за него, и иако тоа не можете да го кажете на прв поглед, Скорпиите се всушност најголемите осаменици од сите знаци.

Тие се способни да бидат долго време сами и осамени, од едноставна причина што не дозволуваат никој да влезе во нивниот свет.

Скорпиите имаат репутација на таинствени и мистериозни. Бидејќи се такви, претпоставуваат дека се и другите, што ги наведува да бидат многу сомничави и недоверливи кон луѓето.

– Тие одвојуваат време за да запознаат некого и можеби претпочитаат сопствена компанија додека не бидат сигурни дека се поврзале – вели астрологот Емили Њуман.

И ако почувствуваат дека им згрешиле (што се случува лесно), веднаш ќе подигнат ѕид.

– Ова може да ги натера да се држат до траума и да се плашат од интимност, доверба и ранливост, на штета да се отворат повторно – предупредува астрологот Кајл Томас и додава:

– Како фиксен знак, тие се тврдоглави и се спротивставуваат на промените и имаат проблем да продолжат понатаму. Штом една Шкорпија ќе реши да го напушти општеството, може толку многу да ужива во сопственото друштво што нема да излезе од скривницата, пренесува bestlifeonline.com.

Слични содржини