Сиљановска-Давкова: ДУИ е интересен феномен

од Берта Китинска

Пратеничката Гордана Сиљановска Давкова во дебатниот магазин „Click PLus“посочи дека партијата ДУИ е интересен феномен.

Таа вели дека не слушнала досега дека некоја партија во текот на мандатот сменила платформа или идеологија.

„Од денеска ние ќе бидеме зелена партија – невозможно е зошто зелените се најзаколнатите пацифисти. Ако се сетиме како настана ДУИ тогаш тоа е многу чудно“, додава Сиљановска-Давкова.

Слични содржини