Таен обожавател со својата порака ја воодушеви Нина Бадриќ (ФОТО)

од Берта Китинска

Пејачката Нина Бадриќ на Инстаграм објави фотографија од пораката оставена на нејзиниот  автомобил од анонимен обожавател.

„Порака под бришачот на автомобилот. Се уште има оригинални момци “, напиша Нина под фотографија која е потпишана од „Квазимодо“.

„Не можам повеќе да те чекам! Но, се надевам дека ѕeвездите некако ќе се договорат некогаш и некаде повторно да се сретнам со вас “, стои во пораката што ја воодушеви Нина.

Слични содржини