Обелоденување: Вистината за убавата сопруга на Роналдо

Прекрасната девојка на фудбалската ѕвезда Кристијано Роналдо, Џорџина, се покажа дека и не е сосема „природна“.

Поради нејзината врска со играчот сите започнаа да го следат животот на манекенката, па така натрупа милиони фанови кои се воскитуваат на начинот на кој таа изгледа.

Сепак, португалскиот весник Vida, „ископа“ стари фотографии од Џорџина и побара мислење од пластичен хирург, во потрага по одговор на прашањето дали нејзината убавина е сосем природна.

Се испостави дека Џорџина има корексии на носот, градите, усните, а на ова се додаваат и помали интервенции како што се белеење на забите и нега на кожата и косата.,

Слични содржини