Овие работи никогаш не треба да му ги кажувате на партнерот за време на сексот – секогаш го расипуваат расположението

од Stefanija Kuzmanovska

Кога станува збор за секс и романса, има многу работи кои можете да му ги кажете на партнерот и веднаш да го убиете расположението. Истражувањето спроведено на 2.000 Британци откри кои се најлошите фрази кои можете да му ги кажете на партнерот за време на сексот. Резултатите беа поделени на два списока, седум работи кои не треба да им ги кажувате на жените и седум работи кои не треба да им ги кажувате на мажите, пренесува mirror.co.uk. Фразите се наведени по редослед, а број еден е најлошата работа која луѓето мислат дека би можеле да ја кажат за време на сексот.

Работи кои не треба да им ги кажувате на жените за време на сексот:

1. Погрешно име

2. „Ме потсетуваш на мајка ми / татко ми“

3. „Морам да одам во тоалет“

4. „Сврши?“

5. „Колку е часот?“

6. „Дали е тоа сè?“

7. „А како се викаше?“

Работи кои не треба да им ги кажувате на мажите за време на сексот:

1. „Уште ли не сврши?“

2. „Дали е тоа сè?“

3. „Морам да одам во тоалет“

4. „Колку е часот?“

5. Погрешно име

6. „Ме потсетуваш на мајка ми / татко ми“

7. „А како се викаше?“

 

loading...

Слични содржини